Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 9-Mar-2006 00:27
RARE SPECIES
Ni koleksi EP dan LP pak mentua aku. Peh! Macam-macam ada! Ni pun suku je yang aku sempat snap. Macam-macam penyanyi, ada setengah tu dia sendiri pun tak tau.Kekekeke.. ye laa, zaman muda-muda dia bantai ke beli segala rekod yang baru keluar. Imagine la... hahahahaha.

Koleksi dia memang tersimpan je kat kampung tu. Nak mainkan, player takde, dah melingkup! Try jugak kenen-kenen dia tak nak jual ke semua rekod-rekod tu sebab aku ada contact buyernya. Hmmm... bertuah la dia nak jual! Hahahahahaha

© Pidgin Technologies Ltd. 2016